Razie pentru liniştea doljenilor


În municipiile Băileşti şi Calafat, oraşele Filiaşi, Segarcea, Bechet şi Dăbuleni precum şi în localităţile rurale din judeţul Dolj a fost organizată şi executată azi noapte, o razie pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă, a furturilor, braconajului piscicol şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.
La razie au participat 229 de poliţişti, cu precădere de la formaţiunile de ordine publică – 172, dar şi de la poliţia rutieră – 20, formaţiuni de investigaţii criminale, criminalişti şi o grupă de luptători SAS, precum şi 22 de jandarmi.
Pentru atingerea scopului raziei, au fost instituite 29 de filtre rutiere, în cadrul cărora au fost oprite 579 de autovehicule, iar echipele de control au descins în 40 de discoteci şi cluburi de noapte şi au verificat 149 de baruri şi alte localuri de alimentaţie publică.
În timpul verificărilor au fost legitimate 972 de persoane şi au fost efectuate 357 de controale corporale sumare pentru depistarea de arme albe, un număr de 63 de persoane fiind conduse la unităţile de poliţie pentru a fi identificate, întrucât nu posedau documente de identitate asupra lor.
Cu ocazia acestor activităţi, poliţiştii au constatat 27 de infracţiuni, pentru care au întocmit dosare penale pe numele a 27 de persoane, pentru comiterea de fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, port ilegal de amre albe, încălcări ale regimului circulaţiei pe drumurile publice, nerespectarea prevederilor Legii dreptului de autor şi efectuarea de acte de braconaj piscicol.
Totodată, poliţiştii au mai constatat şi 158 de fapte de natură contravenţională, dintre care cele mai multe la Legea 61/1991R şi OUG 195/2002, pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi ce au însumat 38.640 de lei, fiind reţinute 8 permise de conducere (din care 7 pentru alcool) şi 4 certificate de înmatriculare.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.