Un nou punct de trecere a frontierei în zona podului Calafat-Vidin


Guvernul bulgar a aprobat astăzi un proiect de acord interguvernamental între Bulgaria şi România pentru deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei în zona podului de peste Dunăre între Calafat şi Vidin, informează Agerpres.ro. Acordul va fi încheiat prin schimb de note verbale, se precizează într-un comunicat transmis agenţiei de presă.

Tot astăzi, guvernul bulgar a adoptat o decizie prin care propune parlamentului să ratifice acordul între România şi Bulgaria pentru înfiinţarea unei companii mixte care să administreze noul pod Calafat-Vidin. Societatea va avea un capital de 300.000 de leva (aproximativ 154.000 de euro) şi va avea sediul la Vidin, iar toate procedurile pentru înfiinţarea ei vor fi efectuate potrivit legislaţiei în vigoare în Bulgaria. Se aşteaptă ca noul pod rutier şi feroviar să fie inaugurat la sfârşitul lunii mai.
Podul Calafat – Vidin se va deschide pe 20 mai.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.