18.000 lei amendă pentru patronii fabricii de confecţii de la Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj au finalizat controlul preliminar la fabrica de confecţii de la Calafat, unde mai multe angajate s-au intoxicat cu o soluţie pentru dezinsecţii.

În această după-amiază, inspectorii ITM Dolj au întocmit un proces-verbal de sancţionare după ce au fost constatate două abateri. “S-au constatat două abateri, administratorul societăţii fiind sancţionat cu 18.000 lei. Verificarea noastră încă nu este finalizată însă am luat decizia imediată ca fabrica să fie închisă în cursul acestei zile pentru a se face un control sanitar-veterinar”, a declarat Cătălin Mohora, inspector-şef al ITM Dolj. Reamintim că în această dimineaţă, alte 14 croitorese au acuzat dureri de cap, greţuri şi vărsături, fiind transportate la spital. Incidentul este cel de-al doilea în ultima săptămână. Înainte de Paşte, alte aproximativ 60 de croitorese au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu o substanţă pentru dezinsecţie. 

Sursa:www.lupamea.ro

2 comentarii

  1. Putin!Oviata de om costa 18000 de lei?Nu are pret!
  2. Atat costa o viata de om? 18000 de lei? De parca acei oameni care lucreaza acolo doar printr-un complex de imprejurari nefast si doar pentru ca nu au unde sa lucreze in alt loc pentru a asigura hrana familiei, iar acest nemernic de italian cu mentalitate bolsevica impreuna cu acolitii sai romani care pentru banii italianului au ajuns sa isi batjocoreasca conationalii tratandu-i ca pe niste sclavi , iar cand nu mai pot face fata ai arunca afara ca pe niste scursuri spunandu-le :''nu mai esti bun'' sau''nu mai prezinti garantie sau''daca nu-ti place poti sa pleci, mai asteapta si alti sclavi la poarta fabricii''.Pacat oameni buni ca se intampla asa ceva.Credeti ca aceasta amenda al va speria pe acest italian? hai sa fim seriosi, regimul de munca in aceasta ''fabrica'' este de-a dreptul inuman.Autoritatile competente din Calafat :mai taiati-le din elanul acesta cu iz sclavagist acestor tirani,nu mai lasati sa se intample aceste nen…
Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.