News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Bulgar prins cu 10 kg de tutun de contrabandă la PTF Bechet

Bulgar prins cu 10 kg de tutun de contrabandă la PTF Bechet


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Bechet au descoperit 10,2 kg tutun mărunţit şi 3.000 tuburi din hârtie pentru confecţionarea ţigaretelor pe care un cetăţean bulgar intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

Poliţiştii de frontieră doljeni împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal Bechet au desfăşurat, vineri, o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile. Astfel, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Bechet, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul bulgar Opro P., în vârstă de 83 ani, care conducea o motocicletă cu numere de înmatriculare bulgăreşti. „Cu ocazia controlului de frontieră au fost descoperite în ataşul motocicletei un număr de 55 pungi în care se afla cantitatea de 10,2 kg tutun mărunţit şi un număr de 15 cutii în care se aflau 3.000 tuburi din hârtie pentru confecţionarea ţigaretelor. Întreaga cantitate de tutun şi tuburile de hârtie în valoare de aproximativ 600 lei au fost reţinute de către lucrătorii Biroului Vamal Bechet, iar persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile”, a precizat inspector Ionuţ Gheonea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu