Bulgar prins cu 10 kg de tutun de contrabandă la PTF Bechet


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Bechet au descoperit 10,2 kg tutun mărunţit şi 3.000 tuburi din hârtie pentru confecţionarea ţigaretelor pe care un cetăţean bulgar intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

Poliţiştii de frontieră doljeni împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal Bechet au desfăşurat, vineri, o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile. Astfel, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Bechet, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul bulgar Opro P., în vârstă de 83 ani, care conducea o motocicletă cu numere de înmatriculare bulgăreşti. „Cu ocazia controlului de frontieră au fost descoperite în ataşul motocicletei un număr de 55 pungi în care se afla cantitatea de 10,2 kg tutun mărunţit şi un număr de 15 cutii în care se aflau 3.000 tuburi din hârtie pentru confecţionarea ţigaretelor. Întreaga cantitate de tutun şi tuburile de hârtie în valoare de aproximativ 600 lei au fost reţinute de către lucrătorii Biroului Vamal Bechet, iar persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile”, a precizat inspector Ionuţ Gheonea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.