News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ion Prioteasa este cetăţean de onoare al comunei Ghidici

Ion Prioteasa este cetăţean de onoare al comunei Ghidici

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a primit, sâmbătă, titlul de cetăţean de onoare al comunei Ghidici, distincţia fiindu-i înmânată de primarul Constantin Tache în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele comunei. „În urmă cu două zile am primit din partea oficialităţilor din Ghidici titlul de cetăţean de onoare al comunei. Este o cinste pe care aleşii comunei mi-o fac şi este, dacă vreţi, şi o recunoaştere a lucrurilor bune pe care le-am făcut împreună cu autorităţile locale de la Ghidici. Este o comună cu oameni gospodari care, în ultimii ani, a început să se dezvolte din ce în ce mai bine. Evoluţia comunei este strâns legată de Constantin Tache, un primar cu totul special, şi de echipa sa de la primărie – viceprimar şi consilieri locali. De foarte mulţi ani mă cunosc cu domnul primar Contantin Tache de care mă simt foarte apropiat şi alături de care am reuşit să realizăm câteva lucruri importante pentru locuitorii comunei. Consiliul Judeţean Dolj şi eu personal am fost alături de comuna Ghidici oferind tot sprijinul necesar pentru obţinerea de fonduri europene în vederea modernizării infrastructurii de drumuri sau pentru introducerea de apă şi canalizare. Constantin Tache este un primar dedicat comunităţii, cu sufletul pentru Ghidici, iar mie îmi face plăcere să pot ajuta un astfel de om care ştie şi poate să facă ceva pentru oamenii care l-au ales. Doresc să le mulţumesc ghidicienilor pentru onoarea pe care mi-o fac de a mă considera un apropiat al acestei comunităţi, un om strâns legat de primarul Tache şi de echipa sa şi foarte conectat la problemele cu care se confruntă comuna”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu