Ion Prioteasa este cetăţean de onoare al comunei Ghidici

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a primit, sâmbătă, titlul de cetăţean de onoare al comunei Ghidici, distincţia fiindu-i înmânată de primarul Constantin Tache în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele comunei. „În urmă cu două zile am primit din partea oficialităţilor din Ghidici titlul de cetăţean de onoare al comunei. Este o cinste pe care aleşii comunei mi-o fac şi este, dacă vreţi, şi o recunoaştere a lucrurilor bune pe care le-am făcut împreună cu autorităţile locale de la Ghidici. Este o comună cu oameni gospodari care, în ultimii ani, a început să se dezvolte din ce în ce mai bine. Evoluţia comunei este strâns legată de Constantin Tache, un primar cu totul special, şi de echipa sa de la primărie – viceprimar şi consilieri locali. De foarte mulţi ani mă cunosc cu domnul primar Contantin Tache de care mă simt foarte apropiat şi alături de care am reuşit să realizăm câteva lucruri importante pentru locuitorii comunei. Consiliul Judeţean Dolj şi eu personal am fost alături de comuna Ghidici oferind tot sprijinul necesar pentru obţinerea de fonduri europene în vederea modernizării infrastructurii de drumuri sau pentru introducerea de apă şi canalizare. Constantin Tache este un primar dedicat comunităţii, cu sufletul pentru Ghidici, iar mie îmi face plăcere să pot ajuta un astfel de om care ştie şi poate să facă ceva pentru oamenii care l-au ales. Doresc să le mulţumesc ghidicienilor pentru onoarea pe care mi-o fac de a mă considera un apropiat al acestei comunităţi, un om strâns legat de primarul Tache şi de echipa sa şi foarte conectat la problemele cu care se confruntă comuna”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.