News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiștii de frontieră PTF Calafat

Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiștii de frontieră PTF Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au descoperit într-un autoturism mai multe articole de îmbrăcăminte, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, pe care o femeie intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

 În data de 25.05.2013, ora 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, Valerica D., în vârstă de 55 ani, domiciliată pe raza judeţului Caraş – Severin, călătorind ca pasager într-un autoturism marca Dacia.

Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, printre alte bunuri alimentare, mai multe articole de îmbrăcăminte, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, pentru care cetăţeana româncă nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Existând suspiciuni că articolele de îmbrăcăminte sunt contrafăcute, bunurile în valoare de 1.400 lei dacă ar fi fost originale, au fost reţinute de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie fără drept de bunuri purtând menţiuni false privind mărcile. (JGR)
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu