News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Testarea podului Calafat - Vidin

Testarea podului Calafat - Vidin


Două zile de testare pentru viteză și drumuri de încărcare și podul de cale ferată de pe Dunăre Vidin-Calafat au aratat 30% mai mare certitudine pentru transportul transfrontalier facilitatea de calculat și stabilit în documentația de proiect.

Care în mod eficient garatira durabilitatea construcției podului.

Probele au fost realizate de compania spaniolă "Tesa", un subcontractor al constructorului pod - FCC Construccion.

Probele pentru sarcina maximă pe osie și urmări potențialul deviere și rotație a structurii au fost realizate cu încărcare fizic de camioane și vagoane pline cu pietre. Cont de parametri speciali de echipamente.

Probele de cale ferate de mare viteză au fost efectuate cu trei viteze diferite de 5, 30 și 70 km / h în trei locuri - o cale ferată de lucrari la inaltime pod pentru podul în canalul de non-navigabil al fluviului navigabile interioare și podul. Aparatul nu ia în considerare așa-numitele fenomene de rezonanță în care flicker si vibratii pe pod pentru a se potrivi viteza trenului și poate duce la consecințe neplăcute.

    Testele au fost observate de către Ing. Alberto Vergara - Director de FCC Construccion - Bulgaria, reprezentanți ai supraveghere - Prof. Mario Gulubov - Director al "Devices" în NRIC, Prof. Dimitar Dimov - Șef al laboratorului autorizat pentru testarea de cale ferată; Dl Constantin Zhiponov - reprezentant al consorțiului "Scott Wilson Holding" pregătit de locuri de muncă de testare de construcție pod, etc.

    După ce viteza de eșantionare și rutier de sarcină și feroviar pod peste Dunăre Vidin-Calafat, va fi semnat Actul 14.
    Semnarea de Legea 15 și transferul dreptului de proprietate asupra podului de la constructor a Beneficiarului.

Sursa:www.danubebridge2.com
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu