Calafat şi Podari, cap la cap în lupta pentru baraj


Echipa lui Naicu s-a apropiat la un punct dupã victoria de la malul Dunãrii

Înaintea returului playoff-ului Ligii a IV-a Dolj, Podariul s-a apropiat la un singur punct de liderul
Dunãrea Calafat, dupã victoria din meciul direct, înregistratã în deplasare. Fotbaliştii lui Naicu au
întors rezultatul dupã ce erau conduşi la pauzã şi au revenit totodatã în lupta pentru locul de baraj.
Boroiban a punctat decisiv, iar în ultimul minut Roşianu de la gazde a fst eliminat de centralul Sebastian Colţescu.

Pentru Dunãrea Calafat, Claudiu Oncicã i-a folositpe: Purcea - Cârstea (77Chiva), Roşianu, Uşurelu, V.Sârbu - Al. Sârbu (66 Brebenel), Corneanu, Popa (73 Pişleag), Drãguşin - Bârsan, M. Ilie. 

De partea cealaltã, Victor Naicu a mizat pe: A. Barbu - Drãgan, Preduţ, Istudor, Stoica (46 Mateiţã) - Niţã, ţenovici, Crângoiu (46 Pârvan), Tâmplaru (72 Stoian) – Preda,
Boroiban (83 Cruşoveanu).

Işalniţa contestã prezenþa Filiaşiului în play-off Clubul CS Işalniţa a
pierdut cursa pentru intra rea în play-off în faţa Filiaşiului, dar pretinde cã echipa lui Gigi Ciurea nu ar avea dreptul sã se afle acolo, deoarece în tot acest sezon l-a folosit neregulamentar pe atacantul Mihai Rãzvan Rãducan, fostul jucãtor al Işalniţei. „Rãducanu şi-a terminat junioratul anul trecut şi ar fi trebuit sã semneze un nou contract cu Filiaşiul, în schimb el a jucat în virtutea celui vechi, semnat pe 3 ani, ceea ce contravine regulamentului. Filiaşiul ar trebui sã piardã cu 3-0 meciurile în care Rãducan a jucat. Am fãcut sesizare la AJF Dolj, dar ne-a fost respinsã, fãrã a ni se da vreo explicaţie. Ne vom adresa FRF şi dacã vom primi dreptatea care ni se cuvine, Doljul nu va avea o echipã în baraj, fiindcã play-off-ul nu s-a desfãşurat corect” spune directorul sportiv al Işalniţei, Dumitru Firu. Ieri, Comisia de Apel a AJF Dolj a respins acţiunea Işalniţei pe motivul lipsei de interes în promovarea acţiunii.

Dunãrea Calafat – AS Podari 1-2
Au marcat: Drãguşin 12 / Niţã (63) şi Boroiban (70).
Prometeu – CSO Filiaşi 3-1
Au marcat: Gae 14, Bãlã 35, Sandu 45 / Rãducan 27.

Clasament

1. Calafat 9 5 1 3 14-7 16
2. AS Podari 9 4 3 2 12-10 15
3. Filiaşi 9 3 2 4 10-14 11
4. Prometeu 9 2 2 5 12-17 8

Etapa viitoare (sâmbãtã, ora 11)

Prometeu Craiova – Dunãrea Calafat
CSO Filiaşi – AS Podari

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.