Suporterii Universităţii Craiova îl somează pe Mititelu să înscrie echipa în sezonul următor


Asociaţia Suporterilor Universităţii Craiova i-au cerut lui Adrian Mititelu să înceapă demersurile pentru înscrierea echipei încă din sezonul care urmează.

Patronul Ştiinţei nu a specificat până în momentul de faţă dacă echipa va reveni în fotbalul românesc din sezonul următor. Adrian Mititelu, finanţatorul Universităţii Craiova, a anunţat totuşi că Ilie Balaci va fi managerul general al clubului, iar Aurel Ţicleanu va ocupa funcţia de antrenor.  

Se poate înscrie şi în Liga 1
   
Universitatea Craiova a fost repusă în drepturi, iar clubul poate solicita primirea licenţei, teoretic şi de Liga 1. Universitatea Craiova a fost dezafiliat provizoriu în urma votului din Comitetul Executiv al FRF în vara anului 2011.  
Propunerea de dezafiliere a fost făcută de preşedintele Mircea Sandu şi votată de 10 dintre cei 14 membri ai Comitetului Executiv. Curtea de Apel Bucureşti a admis în luna noiembrie a anului trecut cererea de suspendare a Hotărârii Adunării Generale a Federaţiei Române de Fotbal.  

Viorel Duru, preşedintele Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF, a declarat pe data de 27 februarie că Universitatea Craiova îşi poate depune dosarul de licenţiere."Clubul Universitatea Craiova poate solicita primirea licenţei, teoretic şi de Liga 1, dar mult mai practic de Liga a doua deoarece ei erau retrogradaţi sportiv. Din câte cunosc, în data de 11 martie, va avea loc un Comitet Executiv, unde probabil se va discuta şi problema clubului craiovean, dar momentan nu cunosc care va fi ordinea de zi a şedinţei respective.'', a mai spus Duru.

 Adrian Mititelu a declarat că este dispus cu privire la deschiderea acţionariatului clubului către suporteri şi celelalte persoane juridice din Municipiul Craiova, judeţul Dolj şi nu numai.  

Fanii Craiovei organizaţi în Peluza Sud îi cere omul de afaceri să-şi respecte promisiune şi face apel către autorităţile locale să insiste pentru reînscrierea Craiovei în liga secundă.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.