Comunicat TSD Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

TSD Calafat: Proiectul tinerilor social-democrati din Calafat privind organizarea de excursii pentru elevii cu rezultate foarte bune la scoala a fost depus in Consiliul Local. Sustinem reorganizarea si reforma inceputa de Emil Popa in PSD Calafat

Proiectul tinerilor social democrati din Calafat privind organizarea de excursii pentru elevii cu rezultate foarte bune la scoala a fost depus in Consiliul Local, proiectul de hotarare va fi supus votului consilierilor locali in urmatoarea perioada, prin acest proiect al TSD Calafat, elevii care obtin rezultate foarte bune la scoala ar putea beneficia de o recompensa pentru munca depusa pe perioada anului scolar, aceste excursii  vor avea un intinerar atractiv, vizitandu-se locuri incarcate de istorie si atractii turistice care sa-i faca pe elevi sa aprecieze excursia ca relaxanta si educativa in acelasi timp.
Reluam apelul nostru catre consilierii locali si speram ca acestia sa voteze proiectul tinerilor social-democrati din Calafat, pentru ca dupa cum am mai spus, elevii care fac parte din scolile calafetene si care invata foarte bine, merita rasplatiti, acesta investitie reprezentand o investitie in viitorul orasului, pentru ca acesti elevi pot reprezenta viitorul acestui oras.
Referitor la situatia din interiorul PSD Calafat, organizatia de tineret sustine procesul de reformare si de reorganizare a activitatii partidului, proces inceput de presedintele PSD Calafat, domnul Emil Popa.
Consideram ca masurile disciplinare luate in ultima perioada de Comitetul Executiv al PSD Calafat, for care este singurul in masura sa decida cum anume trebuie sa mearga mai departe partidul, sunt total indreptatite si au toata sustinerea tinerilor social-democrati din Calafat.
Exista prevederi statutare, acestea prevad clar cand exista posibilitatea excluderii celor care se fac vinovati de nerespectarea statutului partidului, iar cei care au fost exclusi din partid au demonstrat social-democratilor ca nu se pot baza pe ei, acestia incalcand statutul prin nerespectarea deciziilor luate de Comitetul Executiv al PSD Calafat.

                                                                                            TSD Calafat

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.