Comunicat TSD Calafat


TSD Calafat: Proiectul tinerilor social-democrati din Calafat privind organizarea de excursii pentru elevii cu rezultate foarte bune la scoala a fost depus in Consiliul Local. Sustinem reorganizarea si reforma inceputa de Emil Popa in PSD Calafat

Proiectul tinerilor social democrati din Calafat privind organizarea de excursii pentru elevii cu rezultate foarte bune la scoala a fost depus in Consiliul Local, proiectul de hotarare va fi supus votului consilierilor locali in urmatoarea perioada, prin acest proiect al TSD Calafat, elevii care obtin rezultate foarte bune la scoala ar putea beneficia de o recompensa pentru munca depusa pe perioada anului scolar, aceste excursii  vor avea un intinerar atractiv, vizitandu-se locuri incarcate de istorie si atractii turistice care sa-i faca pe elevi sa aprecieze excursia ca relaxanta si educativa in acelasi timp.
Reluam apelul nostru catre consilierii locali si speram ca acestia sa voteze proiectul tinerilor social-democrati din Calafat, pentru ca dupa cum am mai spus, elevii care fac parte din scolile calafetene si care invata foarte bine, merita rasplatiti, acesta investitie reprezentand o investitie in viitorul orasului, pentru ca acesti elevi pot reprezenta viitorul acestui oras.
Referitor la situatia din interiorul PSD Calafat, organizatia de tineret sustine procesul de reformare si de reorganizare a activitatii partidului, proces inceput de presedintele PSD Calafat, domnul Emil Popa.
Consideram ca masurile disciplinare luate in ultima perioada de Comitetul Executiv al PSD Calafat, for care este singurul in masura sa decida cum anume trebuie sa mearga mai departe partidul, sunt total indreptatite si au toata sustinerea tinerilor social-democrati din Calafat.
Exista prevederi statutare, acestea prevad clar cand exista posibilitatea excluderii celor care se fac vinovati de nerespectarea statutului partidului, iar cei care au fost exclusi din partid au demonstrat social-democratilor ca nu se pot baza pe ei, acestia incalcand statutul prin nerespectarea deciziilor luate de Comitetul Executiv al PSD Calafat.

                                                                                            TSD Calafat

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.