News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Delegația germană oficial din regiunea Ortenau la podul Calafat - Vidin

Delegația germană oficial din regiunea Ortenau la podul Calafat - Vidin


Delegația germană oficial din regiunea Ortenau, Republica Federală Germania, a vizitat pod peste Dunăre, Vidin-Calafat. Delegația condusă de guvernatorul districtului Ortenau, Frank Sherer și guvernatorul districtului Vidin Eng. Tsvetal Asenov, a câștigat impresii de la danele construite pe canal navigabil și non-navigabil al Dunării și drumul de acces de cale ferată și a trecut de-a lungul întregului drum de automobile la malul românesc.
   Importanța de pod nu trebuie să fie subestimată - a declarat Dl. Sherer - Se integrează bine Bulgariei la sistemul rutier european. Ea afiliate Vidin ca un oraș și Bulgaria, ca un stat. "
   vizită de trei zile a delegației germane în regiunea noastră este în legătură cu acordul semnat de parteneriat și cooperare între regiunea Vidin și Ortena.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu