Delegația germană oficial din regiunea Ortenau la podul Calafat - Vidin


Delegația germană oficial din regiunea Ortenau, Republica Federală Germania, a vizitat pod peste Dunăre, Vidin-Calafat. Delegația condusă de guvernatorul districtului Ortenau, Frank Sherer și guvernatorul districtului Vidin Eng. Tsvetal Asenov, a câștigat impresii de la danele construite pe canal navigabil și non-navigabil al Dunării și drumul de acces de cale ferată și a trecut de-a lungul întregului drum de automobile la malul românesc.
   Importanța de pod nu trebuie să fie subestimată - a declarat Dl. Sherer - Se integrează bine Bulgariei la sistemul rutier european. Ea afiliate Vidin ca un oraș și Bulgaria, ca un stat. "
   vizită de trei zile a delegației germane în regiunea noastră este în legătură cu acordul semnat de parteneriat și cooperare între regiunea Vidin și Ortena.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.