News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Nivelul venitului minim garantat va creşte de la 1 iulie

Nivelul venitului minim garantat va creşte de la 1 iulie

Nivelul lunar al venitului minim garantat va fi majorat cu aproximativ 13%, în două tranşe, conform unui proiect de act normativ aprobat recent de guvernanţi. Măsura a fost deja anunţată şi de premierul Victor Ponta, acesta punctând că autorităţile au capacitatea financiară de a majora ajutoarele sociale pentru a compensa creşterea preţurilor la energie. Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat şi Legea nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei vor fi modificate, după ce un proiect de ordonanţă de urgenţă în acest sens a fost lansat recent în dezbatere publică de Ministerul Muncii şi aprobat în şedinta Guvernului din 15 mai. Concret, modificările aduse celor două acte normative se referă la faptul că nivelul venitului minim garantat, precum şi cuantumul lunar al alocaţiei pentru susţinerea familiei vor creşte, în două tranşe, prima dată de la 1 iulie 2013 şi a doua oară, din 1 ianuarie 2014.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu