Delegaţie olandeză în vizită la pompierii din Calafat

O delegaţie din oraşul Duiven – Olanda a participat la sărbătorirea Zilelor Municipiului Calafat, în perioada 9 – 12 mai, la invitaţia primarului municipiului Calafat. Din delegaţie au făcut parte SCHOLS KAREL, viceprimarul oraşului Duiven, RONALD DVIESA, funcţionar public al oraşului Duiven şi THYS JANSSEN – pompier. Delegaţia olandeză s-a întâlnit şi cu comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” al judeţului Dolj şi a subunităţii de intervenţie din municipiul Calafat.

Având în vedere faptul că Primăria Oraşului Duiven – Olanda a donat, în anul 2007, Primăriei Municipiului Calafat o autospecială de primă intervenţie şi comandă, autospecială care în prezent se află în exploatare la Detaşamentul de Pompieri Calafat în baza unui contract de comodat încheiat între cele două instituţii, membrii delegaţiei olandeze şi-au exprimat dorinţa de a efectua o vizită în subunitate pentru a vedea starea şi utilitatea autospecialei donate.

În timpul discuţiilor, viceprimarul oraşului Duiven – Olanda, domnul SCHOLS KAREL, a lansat propunerea de a dona încă o autospecială (pentru descarcerare grea), precum şi invitaţia de a participa cu o delegaţie din partea părţii române la un eveniment important (ziua localităţii oraşului Duiven) ce va avea loc în cursul anului 2013, după cum au comunicat reprezentanţii ISU Dolj.

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.