Dunărea Calafat - AS Podari SÂMBĂTĂ,ORA 11:00

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Liga a IV-a, Play-Off, Etapa 03   
Prometeu Craiova - CSO Filiasi

Dunarea Calafat - AS Podari 
Clasament - Liga a IV-a, Play-Off
#Nume echipaMVEIGPA
1Dunarea Calafat851212-616p+4
2AS Podari833210-912p0
3CSO Filiasi83239-1111p-1
4Prometeu Craiova81259-165p-7

Lupta pentru promovare este acerbă

Meciurile din play-off-ul Ligii a IV-a devin din ce în ce mai interesante, lucru datorat diferenţelor mici de puncte dintre primele clasate. Mâine va avea loc, de la ora 11, a treia etapă, una care se anunţă agitată. În prim-plan se află meciul dintre Dunărea Calafat şi AS Podari, respectiv prima şi a doua clasată. Dacă pentru Calafat şi un egal ar fi mulţumitor, dar totuşi ar fi un rezultat destul de periculos în cazul în care Filiaşiul va învinge la Prometeu, formaţia din Podari are nevoie neapărat de o victorie,  pentru a mai recupera din deficitul de patru puncte care o ţine la distanţă de primul loc.

Meciul se anunţă unul atractiv nu numai din prisma faptului că cele două echipe se află în lupta directă pentru promovare, ci şi datorită fotbalului ofensiv practicat de către acestea. În timpul campionatului regulat, fiecare din cele două formaţii şi-a câştigat meciul pe teren propriu. În celălalt meci al etapei, Prometeu va întâlni pe teren propriu echipa CSO Filiaşi şi speră la prima victorie din cadrul play-off-ului. Filiaşiul este şi ea îndeajuns de motivată pentru câştigarea acestui joc, datorită celor trei puncte puse în joc, care o pot duce pe locul doi în cazul în care meciul de la Calafat se termină egal sau cu victoria gazdelor. În partidele din campionatul regulat, CSO a câştigat ambele jocuri, fapt ce o propune favorită şi în această întâlnire.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.