Dunărea Calafat - FC Podari 1 - 2

Din cele 5 puncte, cu cât a pornit în avantaj la startul play-off-ului, Dunărea Calafat mai are unul. Asta după ce, în această după-amiază, a pierdut pe teren propriu în fața principalei contra-candidate, FC Podari.
Trupa lui Naicu s-a impus cu 2-1, după ce la pauză era condusă cu 1-0. Drăgușin a deschis scorul în minutul 12.

La pauză, Naicu a mutat inspirat, aruncându-i în luptă pe Mateiță și Pârvan, care au schimbat fața și cursul jocului.
Niță, cu o lovitură de cap, a reușit egalarea în minutul 63. Șase minute mai târziu i-a oferit un asist perfect lui Boroiban, care nu a ratat ținta.

În prelungirile jocului, Flavian Roșianu, fost jucător al CS Turnu Severin, a fost eliminat.


Calafat: Purcea - Carstea (77 Chiva), Rosianu, Usurelu, V. Sarbu - Al. Sarbu (66 Brebenel), Corneanu, Popa (73 Pisleac), Dragusin - Barsan, M. Ilie. Antrenor: Claudiu Oncica
Podari A. Barbu - Dragan, Predut, Istudoor, Stoica (46 Mateita) - Nita, Tenovici, Crangoiu (46 Parvan), Tamplatu (72 Stoian) - Preda. Boroiban (83 Crusoveanu). Antrenor: Victor NAicu

Preşedintele grupării gazdă, Mihai Lalescu a recunoscut superioritatea adversarilor. “Asta este, se mai întâmplă să mai şi pierdem. Ei luat o opţiune importantă pentru primul loc, iar noi trebuie să nu pierdem la Podari. Totul depinde doar de noi în continuare”, a spus preşedintele formaţiei Dunărea Calafat.

În celălalt joc, unul de palmares și de vacanță, Prometeu a învins cu 3-1 pe CSO Filiași.

Etapa 3 play-off
Dunarea Calafat - FC Podari    1-2
FC Prometeu - CSO Filiași    3-1

 Clasament play-off

1. Dunarea Calafat 9 5 1 3 14-7 16
2. FC Podari 9 4 3 2 12-10 15
3. CSO Filiasi 9 3 2 4 10-14 11
4. Prometeu 9 2 2 5 12-17 8
Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.