News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Infractor la 15 ani. Un tânăr din Calafat, condamnat la închisoare pentru furt și tâlhărie

Infractor la 15 ani. Un tânăr din Calafat, condamnat la închisoare pentru furt și tâlhărie


Cristian Ionuț Oancă, în vârstă de 15 ani, din Calafat, a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie.

Tânărul a fost prins de oamenii legii și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj. Cristian Ionuț Oancă a declarat că nu știa că a fost condamnat la închisoare cu executare de Judecătoria Calafat. ''Are de executat o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tâlhărie'', a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Dolj.

Sursa:lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu