Totul se decide în ultima etapă

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
SURSA FOTO:http://calafatlive.blogspot.ro

Etapa a 5-a din playofful Ligii 4 Dolj nu a schimbat cu nimic situaţia din clasament, ambele echipe angrenate în lupta pentru caştigarea campionatului judeţean şi implicit pentru calificarea la barajul de promovare în Liga 3 au câştigat partidele de pe teren propriu.

La Calafat, Dunărea a tranşat încă din minutul 8 jocul cu CSO Filiaşi. Golurile lui Pişleag din minutele 5, respectiv 8 au adus linişta în tribune. Reuşita lui Lupu din minutul 80 nu a schimbat cu nimic soarta partidei. Calafat învinge cu 2-1 şi joia viitoare vine la Podari pentru finala campionatului.

La Podari, în faţa a peste 500 de spectatori, formaţia locală AS Podari a învins fără drept de apel pe Prometeu Craiova cu scorul de 5-2 după un meci foarte spectaculos cu goluri de generic de ambele părţi. Recitalul l-a început Laurenţiu Preda care a înscris direct din corener, fiind secondat de reuşita lui Boroiban din lovitura liberă de la 20 m. Nu s-a lăsat mai prejos nici Stamin de la prometeu care a reuşit două bijuterii din şuturi dela peste 30 m.

STADION PODARI

AS PODARI – PROMETEU CRAIOVA 5-2
Au marcat: 1-0 Preda (13), 2-0 Boroiban (24), 3-1 Boroiban (70), 4-2 Stoica (83), 5-2 Niţă (86) / 2-1 Stamin (57), 3-2 Stamin (71)
Cartonaşe galbene – / Sandu (24), Gae (62, 68)
Cartonaşe roşii: Gae (68)

AS PODARI: Barbu – Stoian, Mihăiţă, Istudor, Preduţ, Crîngoiu (80 Dumitraşscu), Ţenovici, Tîmplaru (69 Pîrvan), Stoica (46 Niţă), Preda  (C), Boroiban (73 Telea)

Rezerve: Zdrîncă – Sodoleanu, Cruşoveanu
Antrenor: Victor Naicu

PROMETEU: Ciocîrlan (47 Marinescu) – Şerban, Sandu (C), Vătu, Enache (46 Bică), Chiliman, Stamin, Rotaru, Gae, Corcoveanu, Ghiţă
Rezerve: Bplan, Torje
Antrenor: Viorel Şişoe

Sursa:http://www.ghidsportiv.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.