Totul se decide în ultima etapă

SURSA FOTO:http://calafatlive.blogspot.ro

Etapa a 5-a din playofful Ligii 4 Dolj nu a schimbat cu nimic situaţia din clasament, ambele echipe angrenate în lupta pentru caştigarea campionatului judeţean şi implicit pentru calificarea la barajul de promovare în Liga 3 au câştigat partidele de pe teren propriu.

La Calafat, Dunărea a tranşat încă din minutul 8 jocul cu CSO Filiaşi. Golurile lui Pişleag din minutele 5, respectiv 8 au adus linişta în tribune. Reuşita lui Lupu din minutul 80 nu a schimbat cu nimic soarta partidei. Calafat învinge cu 2-1 şi joia viitoare vine la Podari pentru finala campionatului.

La Podari, în faţa a peste 500 de spectatori, formaţia locală AS Podari a învins fără drept de apel pe Prometeu Craiova cu scorul de 5-2 după un meci foarte spectaculos cu goluri de generic de ambele părţi. Recitalul l-a început Laurenţiu Preda care a înscris direct din corener, fiind secondat de reuşita lui Boroiban din lovitura liberă de la 20 m. Nu s-a lăsat mai prejos nici Stamin de la prometeu care a reuşit două bijuterii din şuturi dela peste 30 m.

STADION PODARI

AS PODARI – PROMETEU CRAIOVA 5-2
Au marcat: 1-0 Preda (13), 2-0 Boroiban (24), 3-1 Boroiban (70), 4-2 Stoica (83), 5-2 Niţă (86) / 2-1 Stamin (57), 3-2 Stamin (71)
Cartonaşe galbene – / Sandu (24), Gae (62, 68)
Cartonaşe roşii: Gae (68)

AS PODARI: Barbu – Stoian, Mihăiţă, Istudor, Preduţ, Crîngoiu (80 Dumitraşscu), Ţenovici, Tîmplaru (69 Pîrvan), Stoica (46 Niţă), Preda  (C), Boroiban (73 Telea)

Rezerve: Zdrîncă – Sodoleanu, Cruşoveanu
Antrenor: Victor Naicu

PROMETEU: Ciocîrlan (47 Marinescu) – Şerban, Sandu (C), Vătu, Enache (46 Bică), Chiliman, Stamin, Rotaru, Gae, Corcoveanu, Ghiţă
Rezerve: Bplan, Torje
Antrenor: Viorel Şişoe

Sursa:http://www.ghidsportiv.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.