Advertisement

AS Podari - Dunărea Calafat 4 - 2

Calafat News
vineri, iunie 07, 2013 | 08:39 Last Updated 2013-06-08T06:15:02Z
Formația AS Podari cu Victor Naicu pe banca tehnică a câștigat titlul de campionă județeană după un meci de infarct în fața principalei contracandidate Dunărea Calafat cu scorul de 4-2.

În tribunele stadionului comunal din Podari au venit peste 1 500 de spectatori, iar meciul s-a ridicat mult peste nivelul și unei partide liga 3. Gazdele aveau nevoie de victorie pentru a merge la baraj, în schimb ce calafeteni se mulțumeau și cu un egal pentru a se încorona campioni ai Doljului.

Podari a deschis scorul relativ repede prin Țenovici în minutul 16 și lucrurile mergeau spre un deznodămân ferice pentru gazde. Calafat nu prea contează, Oncică face 2 schimbări până la odihnă, iar Podariul mai ratează alte ocazii clare prin Boroiban care reia cu calcâiul puțin pe langă și o foarfecă de senzație care mângâie transversala.

După pauză vedem o altă față a Calafatului care egalează în minutul 47 prin Alin Sărbul, iar spectacolul a început. Meciul este extrem de disputat, ambele echipe pun osul și jocul place publicului. În minutul 55 Preda este faultat în careu, iar Colțescu dictează fără ezitare penalty care este transformat cu siguranță de același Țenovici care aduce Podari în avantaj. Finalul a fost de infarct. Tot stadionul a înghețat când Calafat egalează în minutul 82 tot dintr-un penalty transformat de Pișleag.

Podariul nu renunță și proapăt întrodus de Naicu pe teren, Alexandru Stoica aduce fericirea în tabăra gazdelor în minutul 88 cu un șut în colțul lung din 10m. Este 3-2 și începe sărbătoarea la Podari. Calafatul se prăbușeștre, Purcea greșeșe inexplicabil la 20 de metri de propria poartă, Preda interceptează și se duce cu mingea până în poartă. 4-2 și Colțescu fluieră finalul.

AS Podari câștigă campionatul și așteaptă barajul cu Recolta Dănceu pentru a sărbători promovarea în Liga 3.

Sursa:www.ghidsportiv.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • AS Podari - Dunărea Calafat 4 - 2

Trending Now

Advertisement