News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Peste 200 de arme neletale si munitia aferenta acestora, descoperite in P.T.F. Calafat

Peste 200 de arme neletale si munitia aferenta acestora, descoperite in P.T.F. Calafat

 Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, intr-o camioneta condusa de un cetatean bulgar, 170 de pistoale, 40 revolvere si munitia aferenta acestora - 10.000 cartuse, pentru care transportatorul nu detinea documentele legale pentru a le introduce in Romania.

In data de 6 iunie a.c., la P.T.F.Calafat / I.T.P.F. Giurgiu, pe sensul de intrare in tara, s-a prezentat la controlul de frontiera,
conducand o camioneta inmatriculata in Bulgaria, Iliev I. cetatean bulgar, in varsta de 39 ani.
Acesta transporta, conform declaratiilor, textile, ceramice si parfumuri din Bulgaria pentru o firma din Slovacia.
Cu ocazia controlului de frontiera efectuat asupra mijlocului de transport , politistii de frontiera au descoperit, in partea din fata a camionetei, printre marfa declarata, 15 cutii in care se gaseau arme neletale si munitia aferenta acestora, dupa cum urmeaza:

  • 10.000 cartuse calibru 9 mm;
  • 170 pistoale marca Zoraki, cal.9 mm;
  • 40 revolvere marca Zoraki, cal.9 mm;

Pentru armele si munitia descoperita, soferul nu detinea avizul de tranzit eliberat de structura teritoriala a Politiei de Frontiera, in conformitate cu prevederile legale, fapt pentru care au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

Cetateanul bulgar este cercetat in prezent sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic ilicit de arme si munitii si contrabanda calificata, la finalizarea cazului urmand a fi luate masurile legale.

Video

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu