Advertisement

Baraj Liga 3 / AS Podari – Recolta Dănceu. Un meci pentru un sezon

Calafat News
miercuri, iunie 19, 2013 | 09:14 Last Updated 2013-06-19T06:14:47Z
Campioana județului Dolj, AS Podari va juca astăzi, la Motru împotriva fromației Recolta Dănceu, campioana Mehedințului. Meciul este prigramat la ora 17.30.

AS Podari, campiona Doljului
Antrenată de Victor Naicu, echipa din Podari este o campionă meritorie, dar dacă fostul fundaș al Craiovei nu era, nici titlul nu venea.

Campionii au început catastrofal sezonul în Liga 4 și după cinci etape nu aveau niciun un punct. În acel moment a fost adus la conducerea băncii tehnice Naicu, cel care în urmă cu un sezon obținuse promovarea cu CS Apă Craiova în Liga 3. Acesta nu a ajuns cu mâna goală la Podari, ci a adus cu el și mai mulți jucători de la fosta campioană a Doljului. Rezultatele au început să vină, Podari a urcat încet, dar sigur, iar lucrurile au început să reintre în normal.

Ceva s-a rupt la mijlocului campionatului, iar Naicu este dat afară pentru aducerea lui Ștefan Stoica care a adus haos la echipă, alb-roșii alunecă pe topogan, iar locurile de playoff sunt tot mai departe. Greșeala este reparată, este readus Naicu, iar jucătorii prind din nou viață și Podariul se înscrie serios în lupta pentru titlu. Sezonul regulat este caștigat la egalitate de puncte cu Dunărea Calafat, echipă ce a dominat în mare parte tot sezonul, dar calafetenii au +5 la intrarea în playoff.

Podari scrie istorie în playoff, câștigă 5 din cele 6 partide, final încununat cum nu se poate mai bine decât cu o victorie în fața proprilor suporteri împotriva Calafatului, într-o adevărată finală a campionatului.

Podari a reușit eventul
FC Podari a câștigat sătămâna trecută și Cupa României. În finala de pe arena Estensiv cu CS Isalnița, echipa pregatită de Victor Naicu s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de Boroiban 82 și Cruşoveanu 89. Din păcate, Podariul a pierdut un jucător important pentru meciul de baraj, Stoian fiind eliminat și implicit este suspendat pentru partida de la Motru.

Cine este Recolta Dănceu?
Adversara din meciul de baraj pentru promovarea în Liga 3 este campioana Mehedințiului, Recolta Dănceu. A câștigat campionatul în Mehedinți la mare luptă cu CS Baia de Aramă, și cu toate că toți o consideră o combatantă facilă, în fotbal totul este posibil.

Dănceu are în componență și pe primarul Stelică Stăncioiu care poartă chiar banderola de căpitan. Probabil, datorită vârstei, primarul nu va juca în baraj, prezența lui echipă este o apariție interesantă.

În trecut Recolta Dăceu a mai jucta două partide contra unor formații din Dolj, ambele în Cupa României.
20.07.2011 3-1 cu Triumf Bîrca și 09.08.2011 1-3 cu Prometeu Craiova

Echipa probabilă

Echipa pe care Victor Naicu o poate trimite în teren poate fi următoarea:

BARBU – MATEIȚĂ, ISTUDOR, PREDUȚ, CRÂNGOIU – ȚENOVICI, CRUȘOVEANU, NIȚĂ, TÂMPLARU – BOROIBAN, PREDA

Sursa:www.ghidsportiv.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Baraj Liga 3 / AS Podari – Recolta Dănceu. Un meci pentru un sezon

Trending Now

Advertisement