Baraj Liga 3 / AS Podari – Recolta Dănceu. Un meci pentru un sezon

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Campioana județului Dolj, AS Podari va juca astăzi, la Motru împotriva fromației Recolta Dănceu, campioana Mehedințului. Meciul este prigramat la ora 17.30.

AS Podari, campiona Doljului
Antrenată de Victor Naicu, echipa din Podari este o campionă meritorie, dar dacă fostul fundaș al Craiovei nu era, nici titlul nu venea.

Campionii au început catastrofal sezonul în Liga 4 și după cinci etape nu aveau niciun un punct. În acel moment a fost adus la conducerea băncii tehnice Naicu, cel care în urmă cu un sezon obținuse promovarea cu CS Apă Craiova în Liga 3. Acesta nu a ajuns cu mâna goală la Podari, ci a adus cu el și mai mulți jucători de la fosta campioană a Doljului. Rezultatele au început să vină, Podari a urcat încet, dar sigur, iar lucrurile au început să reintre în normal.

Ceva s-a rupt la mijlocului campionatului, iar Naicu este dat afară pentru aducerea lui Ștefan Stoica care a adus haos la echipă, alb-roșii alunecă pe topogan, iar locurile de playoff sunt tot mai departe. Greșeala este reparată, este readus Naicu, iar jucătorii prind din nou viață și Podariul se înscrie serios în lupta pentru titlu. Sezonul regulat este caștigat la egalitate de puncte cu Dunărea Calafat, echipă ce a dominat în mare parte tot sezonul, dar calafetenii au +5 la intrarea în playoff.

Podari scrie istorie în playoff, câștigă 5 din cele 6 partide, final încununat cum nu se poate mai bine decât cu o victorie în fața proprilor suporteri împotriva Calafatului, într-o adevărată finală a campionatului.

Podari a reușit eventul
FC Podari a câștigat sătămâna trecută și Cupa României. În finala de pe arena Estensiv cu CS Isalnița, echipa pregatită de Victor Naicu s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de Boroiban 82 și Cruşoveanu 89. Din păcate, Podariul a pierdut un jucător important pentru meciul de baraj, Stoian fiind eliminat și implicit este suspendat pentru partida de la Motru.

Cine este Recolta Dănceu?
Adversara din meciul de baraj pentru promovarea în Liga 3 este campioana Mehedințiului, Recolta Dănceu. A câștigat campionatul în Mehedinți la mare luptă cu CS Baia de Aramă, și cu toate că toți o consideră o combatantă facilă, în fotbal totul este posibil.

Dănceu are în componență și pe primarul Stelică Stăncioiu care poartă chiar banderola de căpitan. Probabil, datorită vârstei, primarul nu va juca în baraj, prezența lui echipă este o apariție interesantă.

În trecut Recolta Dăceu a mai jucta două partide contra unor formații din Dolj, ambele în Cupa României.
20.07.2011 3-1 cu Triumf Bîrca și 09.08.2011 1-3 cu Prometeu Craiova

Echipa probabilă

Echipa pe care Victor Naicu o poate trimite în teren poate fi următoarea:

BARBU – MATEIȚĂ, ISTUDOR, PREDUȚ, CRÂNGOIU – ȚENOVICI, CRUȘOVEANU, NIȚĂ, TÂMPLARU – BOROIBAN, PREDA

Sursa:www.ghidsportiv.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.