News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doi tineri la spital după un accident petrecut în Podari. Şoferul vinovat a pătruns pe contrasens

Doi tineri la spital după un accident petrecut în Podari. Şoferul vinovat a pătruns pe contrasens

Doi tineri din Craiova au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, azi-noapte, în urma unui accident de circulaţie petrecut în Podari. Din cauza neatenţiei, un craiovean de 30 de ani a pătruns pe contrasens unde a izbit o maşină care circula regulamentar, ambele victime fiind din cel de-al doilea autoturism.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, azi-noapte, la ora 00.03, Ionuţ Lăpăduş, de 30 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Dacia 1310 pe DN 56, în localitatea Podari, dinspre Calafat către Craiova, la un moment dat a pătruns pe sensul opus de deplasare, unde a intrat în coliziune frontală cu un Fiat Punto condus de Cosmin Militaru, de 25 de ani, din comuna Podari, care circula regulamentar. În urma ciocnirii celor două autoturisme Florin Toşea, de 29 de ani şi Gheorghe Ozum, de 26 de ani, ambii din Craiova, pasageri în cel de-al doilea autoturism au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. Din fericire, s-a stabilit că nu au suferit leziuni care să le pună viaţa în primejdie.
“Şoferul vinovat de producerea accidentului este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat comisar şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu