Advertisement

Doi tineri la spital după un accident petrecut în Podari. Şoferul vinovat a pătruns pe contrasens

Calafat News
luni, iunie 03, 2013 | 13:30 Last Updated 2013-06-03T10:30:30Z
Doi tineri din Craiova au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, azi-noapte, în urma unui accident de circulaţie petrecut în Podari. Din cauza neatenţiei, un craiovean de 30 de ani a pătruns pe contrasens unde a izbit o maşină care circula regulamentar, ambele victime fiind din cel de-al doilea autoturism.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, azi-noapte, la ora 00.03, Ionuţ Lăpăduş, de 30 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Dacia 1310 pe DN 56, în localitatea Podari, dinspre Calafat către Craiova, la un moment dat a pătruns pe sensul opus de deplasare, unde a intrat în coliziune frontală cu un Fiat Punto condus de Cosmin Militaru, de 25 de ani, din comuna Podari, care circula regulamentar. În urma ciocnirii celor două autoturisme Florin Toşea, de 29 de ani şi Gheorghe Ozum, de 26 de ani, ambii din Craiova, pasageri în cel de-al doilea autoturism au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. Din fericire, s-a stabilit că nu au suferit leziuni care să le pună viaţa în primejdie.
“Şoferul vinovat de producerea accidentului este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat comisar şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Doi tineri la spital după un accident petrecut în Podari. Şoferul vinovat a pătruns pe contrasens

Trending Now

Advertisement