News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Podul Calafat - Vidin: societatea de administrare nu are nici un angajat, iar cabinele grănicerilor sunt prea mici

Podul Calafat - Vidin: societatea de administrare nu are nici un angajat, iar cabinele grănicerilor sunt prea mici

Inaugurarea podului Calafat - Vidin, stabilită pentru data de 14 iunie, ar putea fi amânată, susţin autorităţile din Calafat, din două motive: societatea care va administra podul există doar în acte, fără a avea vreun angajat, iar cabinele poliţiştilor de frontieră ar trebui înlocuite, întrucât sunt prea mici.

Cu mai puţin de două săptămâni înainte de data anunţată de autorităţile române şi bulgare pentru inaugurarea importantului pod Calafat - Vidin, lucrurile sunt departe de a fi puse la punct. Primarul oraşului Calafat, Mircea Guţă, este unul dintre cei care cred că inaugurarea nu va putea avea loc la data anunţată.
Primul motiv: societatea care va administra podul nu există decât pe hârtie şi nu are nici un angajat. Fiind vorba de o societate de stat, procedura de angajare durează mai mult de 15 zile. Edilul este sceptic şi cu privire la acest termen, transmite corespondentul Digi24 la Craiova.
De cealaltă parte a podului, parlamentarii de la Sofia au reuşit să ratifice acordul de constituire a societăţii mixte în prima lor şedinţă. Este de altfel prima lege adoptată de noul legislativ bulgar rezultat în urma alegerilor de la 12 mai.
Înapoi la Calafat, ar mai fi de rezolvat şi problema legată de cabinele poliţiştilor de frontieră, care ar trebui înlocuite pentru că au fost prost dimensionate.
Săptămâna trecută, ministrul român al Transporturilor a mers la faţa locului pentru a verifica stadiul lucrărilor, iar constructorii l-au asigurat pe Relu Fenechiu că aceste cabine vor fi gata la timp.

Sursa:www.digi24.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu