Filiaşiul încheie sezonul cu o victorie la masa verde

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
CSO Filiaşi - Prometeu Craiova 3-0
Filieşenii au terminat play-off-ul cu trei puncte obţinute la masa verde, dar care nu îi pot ajuta cu nimic, contând doar pentru palmaresul clubului. Clasarea acestora a fost una nemulţumitoare, locul trei neaducând niciun avantaj pentru trupa condusă de Ciurea. De cealaltă parte, Prometeu a  încheiat play-off-ul pe ultimul loc al grupei, reuşind să adune doar opt puncte din cele 12 partide disputate. Condiţiile proaste de la Filiaşi şi şansele, inexistente, la promovare au făcut ca trupa din Valea Roşie să nu se prezinte la disputarea ultimei etape. De asemenea, cei din staff-ul Prometeului au hotărât că este mai bine ca jucătorii să stea acasă, deoarece mulţi dintre ei sunt accidentaţi, iar terenul impracticabil de la Filiaşi putea provoca noi victime.

Din cauza terenului prost pe care urma să se dispute meciul, precum şi a numeroaselor accidentări din cadrul lotului, am hotărât că este mai bine să stăm acasă, deoarece acest meci nu mai avea vreo importanţă pentru noi, fiind un meci doar de palmares. Căutăm acum să ne pregătim pentru campionatul naţional al  Ministerului de Interne, la care vom participa, şi sperăm să ajungem cât mai departe, deoarece reprezentăm echipa pompierilor din Craiova.
Dinu Mihai, antrenor secund la Prometeu Craiova

Aşadar, CSO Filiaşi şi Prometeu Craiova au terminat sezonul, în timp ce AS Podari şi Dunărea Calafat vor juca ultima etapă din play-off, una decisivă pentru accederea în barajul de promovare, pe data de 6 iunie. Echipa de la malul Dunării va pleca cu un avantaj, creat de punctul avans din clasament, şi anume posibilitatea unei remize, pe când podărenii sunt obligaţi la victorie pentru a putea disputa meciul de baraj. După încheierea partidei dintre Podari şi Calafat, se va afla echipa ce va reprezenta Doljul în lupta pentru promovarea în Liga a III-a, în compania reprezentantei Mehedinţiului.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.