Advertisement

Podul de la Calafat facilitează turismul extern

Calafat News
joi, iunie 13, 2013 | 08:14 Last Updated 2013-06-13T05:14:28Z
Craiova- Halkidiki in 8 ore cu masina. Va fi posibil datorita noului pod Calafat Vidin. Adică aproape la fel cât se face până la Constanţa. Operatorii de turism au sesizat deja o creştere a interesului pentru vacanţele in Grecia.

70 de euro şi între 4 şi 5 ore de aşteptare la bac.Atât pot scuti cei care vor trece Dunărea pe noul pod de la Calafat spre destinaţiile turistice din Bulgaria şi Grecia.Locuitorii din Calafat au deja planurile facute.

Autorităţile spun că podul are o continuare rutiera favorabilă prin Bulgaria spre litoralul grecesc.  Speranţele sunt acum legate şi de drumul Craiova-Calafat a cărui reabilitare ar trebui finalizată mai rapid.

Operatorii de turism se aşteaptă la o creştere a numărului de cereri pentru sejururi în staţiunile greceşti.Podul de la Calafat şi preţurile oferite vor face mult mai avantajoase astfel de oferte. Agenţiile care organizează şi sejururi de grup cu autocarul anunţă deja taxe mai mici pentru traversarea fluviului şi durata mai mica de transport.

Între Craiova si Salonic sunt 567 de km iar între Craiova si Constanţa sunt 460 de km. Timpul pierdut cu traversarea Bucureştiul face ca cele două destinaţii să fie în timp la fel de aproape de Bănie.

Sursa:www.digi24.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Podul de la Calafat facilitează turismul extern

Trending Now

Advertisement