News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ploaia şi vântul au stricat petrecerea de Ziua comunei Piscu Vechi

Ploaia şi vântul au stricat petrecerea de Ziua comunei Piscu Vechi

În fiecare an, de sărbătoarea Înălţării domnului, oamenii din Piscu Vechi sărbătoresc Ziua comunei. Încă de la primele ore ale dimineţii, comercianţii şi-au pus marfa pe tarabe, muzica a început să cânte, tiribombele au început să se învârtă, iar grătarele au fost aprinse. La sărbătoare au luat parte şi preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, dar şi noul administrator public al judeţului, Florin Stancu. Din păcate, în jurul orei 15.30, o ploaie torenţială şi un vânt puternic a răsturnat toate tarabele, şi i-a gonit acasă pe cei aproximativ 800 de oamenii care se adunaseră la acest eveniment. „Se adunaseră foarte mulţi oameni, atmosfera era una foarte frumoasă, dar din păcate un vânt puternic şi ploaia ne-a făcut să încheiem, mai repede decât ne doream, această sărbătoare. Le mulţumesc invitaţilor care ne-au onorat cu prezenţa, şi oamenilor care atât cât s-a putut au fost alături de noi”, a declarat primarul comunei Piscu Vechi, Ştefan Decă.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu