News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

"Răscruci" la Muzeul de Artă Calafat

"Răscruci" la Muzeul de Artă Calafat

Muzeul de Artă Calafat - Palatul Marincu va găzdui joi, de la ora 18:00, vernisajul expoziţiei personale a lui Silviu Bârsanu. Evenimentul cultural este un nou "Răscruci", o altă "intersecţie a unor artişti din diverse domenii", după cum preciza arhitectul Cristian Ciomu. Silviu Bârsanu, artist plastic dar şi muzician, va expune peste 130 de lucrări de pictură. La vernisaj Marcel Voinea artist plastic (tobe), Iulian Albu, arhitect (chitară), şi Cristian Ciomu arhitect (clape) vor face un "comentariu muzical", după cum preciza acesta din urmă, în încercarea de a arăta încă o dată că "artele se pot îmbina într-un mod armonios".
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu