"Răscruci" la Muzeul de Artă Calafat

Muzeul de Artă Calafat - Palatul Marincu va găzdui joi, de la ora 18:00, vernisajul expoziţiei personale a lui Silviu Bârsanu. Evenimentul cultural este un nou "Răscruci", o altă "intersecţie a unor artişti din diverse domenii", după cum preciza arhitectul Cristian Ciomu. Silviu Bârsanu, artist plastic dar şi muzician, va expune peste 130 de lucrări de pictură. La vernisaj Marcel Voinea artist plastic (tobe), Iulian Albu, arhitect (chitară), şi Cristian Ciomu arhitect (clape) vor face un "comentariu muzical", după cum preciza acesta din urmă, în încercarea de a arăta încă o dată că "artele se pot îmbina într-un mod armonios".

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.