News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Trei autoturisme cu numere expirate şi inspecţie tehnică falsă, depistate la Calafat

Trei autoturisme cu numere expirate şi inspecţie tehnică falsă, depistate la Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au depistat în zona de competenţă trei persoane de sex masculin care conduceau trei autoturisme având numărul de înmatriculare expirat, respectiv inspecţia tehnică periodică falsă. • În data de 20.06.2013, ora 20.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Stefan B., în vârstă de 32 ani, care conducea un autoturism marca BMW cu numere de înmatriculare nemţeşti. În urma verificărilor efectuate a rezultat că autoturismul are numerele de înmatriculare expirate din data de 27.05.2013. • Tot la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţenii români George G. şi Ioan F., în vârstă de 37 ani, respectiv 30 ani, care conduceau primul un autoturism marca Fiat Scudo, iar al doilea un autoturism marca Volkswagen Golf, ambele cu numere de înmatriculare bulgăreşti. În urma verificărilor efectuate a rezultat că autoturismele au inspecţia tehnică periodică falsă. În toate cele trei cazuri, poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi respectiv uz de fals.

Sursa:www.craiovaforum.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu