News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Weekend la datorie pentru poliţiştii rutieri

Weekend la datorie pentru poliţiştii rutieri

În zilele sfârşitului de săptămână, poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, Biroului Rutier Craiova şi formaţiunilor rutiere din cadrul Poliţiilor Bailesti si Calafat au organizat si executat o actiune pentru prevenirea si combaterea excesului de viteză pe drumurile europene, naţionale şi pe cele mai circulate artere din Craiova.

Cu ocazia desfăşurării acestor activităţi de natură preventivă, poliţiştii rutieri au constatat nu mai puţin de 571 de încălcări ale legii de natură contravenţională, din care 288 de depăşiri ale regimului legal de viteză pe anumite tronsoane de drum şi 94 de cazuri de neport al centurii de siguranţă.

Pentru sancţionarea acestor abateri, poliţiştii au aplicat amenzi în valoare totală de 81075 lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 16 permise de conducere şi au retras 8 certificate de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice constatate la autovehicule.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu