Latest

latest

Băut și fără permis la volan a accidentat o femeie și a fugit. Polițiștii l-au găsit azi-noapte, acasă, dormind

duminică, 21 iulie 2013

/ by Calafat News
Un bărbat de 65 de ani, din Ciupercenii Noi, este cercetat penal după ce, aseară, fără permis și băut fiind, a accidentat o femeie de 35 de ani, care circula pe jos, și a fugit. Polițiștii l-au găsit după câteva ore, acasă, dormind.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, sâmbătă seară, la ora 22.35, Marin Floricel, de 65 de ani, din Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un autoturism Renault Laguna pe DJ 553, prin localitate, fără a poseda permis de conducere şi pe fondul consumului de alcool, a accidentat-o pe Adi Duda, de 35 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, care se deplasa ca pieton pe partea dreaptă a drumului în aceeaşi direcţie de mers. După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei, fiind găsit azi noapte, în jurul orei 01.00, la domiciliul său, dormind. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Calafat unde a rămas internată, fiind diagnosticată cu traumatism de coloană dorso-lombară.

Conducătorul auto fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Este cercetat penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, cunducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, a declarat comisar șef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!