Conduceau aflându-se „pe două cărări”

Polițiști rutieri doljeni au depistat, ieri, în trafic, doi bărbați ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice, ambilor recoltându-li-se probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 25.07.2013, în jurul orei 15.45, în localitatea Cârna, Dolj, a fost depistat S. Marin, în vârstă de 58 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, întocmindu-i-se dosar penal conform OUG 195/2002 R.

 Tot pe 25.07.2013, ora 19.45, pe DN 56 A, în comuna Maglavit, a fost depistat B. Marian, de 34 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat concentraţia de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.