Din cauza vitezei s-a „înfipt” cu mașina în copac şi a fugit. Un tânăr de 16 ani a fost rănit în accident

Un tânăr de 18 ani, din Ciupercenii Noi, este cercetat penal după ce a provocat un accident, ieri după-amiază și a fugit. Din cauza vitezei excesive, tânărul s-a „înfipt” cu mașina pe care o conducea într-un copac de pe marginea drumului, în urma impactului fiind rănit un tânăr de 16 ani, pasager în autoturism.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, ieri după-amiază, în jurul orei 16.45, Eugen Marinescu de 18 ani, din Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un autoturism Ford Escort pe strada Dispensarului, din localitate, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit un copac de pe marginea drumului. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei, fiind găsit la domiciliul său, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În accident a fost rănit Alexandru T., de 16 ani, din Calafat, pasager în autoturism, care a fost transportat la Spitalul Municipal Calafat, pentru îngrijiri medicale, medicii stabilind că a suferit un traumatism cranio-cerebral acut, contuzie cerebrală, și multiple excoriații.

„În cauză, pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor judiciare”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.