News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Din cauza vitezei s-a „înfipt” cu mașina în copac şi a fugit. Un tânăr de 16 ani a fost rănit în accident

Din cauza vitezei s-a „înfipt” cu mașina în copac şi a fugit. Un tânăr de 16 ani a fost rănit în accident

Un tânăr de 18 ani, din Ciupercenii Noi, este cercetat penal după ce a provocat un accident, ieri după-amiază și a fugit. Din cauza vitezei excesive, tânărul s-a „înfipt” cu mașina pe care o conducea într-un copac de pe marginea drumului, în urma impactului fiind rănit un tânăr de 16 ani, pasager în autoturism.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, ieri după-amiază, în jurul orei 16.45, Eugen Marinescu de 18 ani, din Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un autoturism Ford Escort pe strada Dispensarului, din localitate, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit un copac de pe marginea drumului. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei, fiind găsit la domiciliul său, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În accident a fost rănit Alexandru T., de 16 ani, din Calafat, pasager în autoturism, care a fost transportat la Spitalul Municipal Calafat, pentru îngrijiri medicale, medicii stabilind că a suferit un traumatism cranio-cerebral acut, contuzie cerebrală, și multiple excoriații.

„În cauză, pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor judiciare”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu