Dolj: Accident de circulaţie din cauza consumului de alcool

Un şofer de 28 de ani, din comuna Seaca de Câmp, care circula, azi-noapte, în jurul orei 03.30, în afara localităţii Tunarii Noi, în timp ce conducea autoturismul din direcţia Tunarii Noi către Piscu Nou, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile meteo – rutiere (carosabil umed) şi curbă la stânga, pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu pom de pe marginea drumului. Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto care a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral acut, plagă contuză regiunea frontală, traumatism umăr stâng”. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.