Echipa de fotbal a IPJ Dolj a câștigat turneul internațional de fotbal din Bulgaria

Serbia, Direcției Județene de Poliție Vidin, Bulgaria și Poliției de Frontieră Vidin, Bulgaria. Polițiștii români au învins în primul meci, cu scorul de 3 – 1 echipa colegilor din Serbia, după care au dispus cu 3 – 0 de Direcția Județeană de Poliție Vidin, iar în ultimul din grupă s-a jucat, de fapt finala competiției, între cele mai bune echipe participante, IPJ Dolj învingând, după un meci palpitant, cu scorul de 2 – 1 echipa Poliției de Frontieră Vidin, echipă care, în final, a ocupat locul III. În finală echipa noastră a întâlnit câștigătoarea celeilalte grupe, echipa Poliției orașului Belogradcik, Bulgaria, pe care a învins–o, într–un meci fără istoric, cu scorul de 7 – 0. 
Premierea câștigătorilor a fost oficiată de primarul orașului Vidin, însoțit de comandantul Direcției Regionale de Poliție Vidin, colonel Konstantin Djudjinski, gazdă primitoare, ca de fiecare dată.

Componenții echipei IPJ Dolj sunt:

 -   Agent principal Ilie Alin,

 -   Agent principal Ilie Mircea,

-   Agent principal Popescu Victoraș,

-   Agent principal Nicolin Alin,

-   Agent șef adjunct Țuculan Dragoș,

-   Agent principal Dinuică Laurențiu,

 -   Agent Bortofleac Marius,

-   Subinspector Anghel Florin Andrei,

-   Agent șef Surcel Doru,

-   Agent Ștoiu Bogdan,

-   Agent principal Prună Radu,

-   Inspector principal Stuparu Constantin,

-   Subcomisar Călărășanu Cătălin,

-   Agent șef principal Budrică Gheorghe

– antrenor/manager,

-   Comisar șef Peca Leontin

– conducătorul delegației,

-   Comisar șef Căprărescu Cristian – traducător.

“Le adresăm felicitări colegilor noștri și le mulțumim pentru faptul că la fiecare competiție la care participă fac să se vorbească cu admirație și respect despre fotbalul din Craiova, chiar și doar la nivel de întreceri între reprezentanți ai Ministerelor de Afaceri Interne”, transmite conducerea IPJ Dolj.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.