Italian ascuns sub o pătură, într-un microbuz, descoperit la frontiera de la Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au descoperit într-un microbuz, ascuns sub o pătură, un cetăţean italian care intenţiona să treacă ilegal frontiera de stat a României.

În data de 08.07.2013, ora 23.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, călătorind cu un microbuz, doi cetăţeni germani şi un cetăţean austriac. Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport poliţiştii de frontieră au descoperit în partea din spate a microbuzului, ascunsă sub o pătură o persoană de sex masculin. Cu ocazia cercetărilor efectuate şi din declaraţiilor persoanei a rezultat că acesta este cetăţeanul italian Michael T., în vârstă de 21 ani. Tânărul a recurs la această metodă deoarece i-au fost furate actele în municipiul Cluj şi dorea să ajungă în Grecia. Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de ieşire din ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.