Trei persoane, între care şi o fetiţă de 6 ani, rănite în accidente

Trei persoane, între care şi o fetiţă de 6 ani, din Craiova, au fost rănite în urma unor evenimente rutiere petrecute în cursul zilei de duminică în Craiova, dar şi în judeţ. Din fericire, leziunile suferite de victime nu sunt de natură a le pune viaţa în primejdie.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, duminică, în jurul orei 12.30, Ion Ciochia, de 47 de ani, din municipiul Băileşti, în timp ce conducea un autoturism Dacia 1310 prin satul Tunarii Vechi, pe D.N.55 ABechet – Calafat, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un Opel Vectra, condus de Liviu Scrieciu, de 21 de ani, din localitatea Piscu Nou, care circula în faţa sa şi care a redus viteza pentru a efectua viraj stânga, intrând în coliziune cu acesta. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a Florenţei Ciochia, de 46 de ani, din Băileşti, pasageră în primul autoturism.

Tot duminică, în jurul orei 12.45, Laurenţiu  Stănescu, de 24 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Alfa Romeo pe strada „Dâmboviţa”, din localitate, a accidentat-o uşor pe Adela Stanache, de 72 de ani, din aceeaşi localitate care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Seara, în jurul orei 20.30, Cosmin Angheluţ, de 31 de ani, din Craiova, în timp ce circula cu un autoturism Dacia Logan pe strada „22 Decembrie 1989”, din municipiu, a accidentat-o pe minora Florentina G., de 6 ani, din aceeaşi localitate, care fiind lăsată nesupravegheată a pătruns în partea carosabilă prin loc nepermis. Copila a fost transportată la spital, medicii stabilind că a fost rănită uşor.

„În toate cele trei cazuri, pe numele conducătorilor auto s-au întocmit dosare de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat comisar-şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:www.cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.