Grenadă defensivă găsită în Galicea Mare

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au anunţat că Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină, în cursul zilei de duminică, cu o autospecială pirotehnică pentru asanarea unei grenade defensive găsită de Sorin M., din comuna Galicea Mare, în timp ce săpa o groapă pentru o fosă septică în curtea sa. Pirotehniştii au ajuns la faţa locului, au ridicat muniţia, aceasta fiind transportată la un depozit special amenajat, unde va rămâne până la detonarea controlată. Acţiunea s-a desfăşurat fără probleme, însă, pentru evitarea accidentelor cauzate de mânuirea necorespunzătoare a muniţiilor rămase neexplodate, pirotehniştii doljeni atrag atenţia că cetăţenilor le este interzisă atingerea muniţiilor cu mâna sau cu alte obiecte, ridicarea, transportul şi introducerea muniţiilor în diferite încăperi, lovirea sau mişcarea muniţiilor găsite în pământ sau la suprafaţă, indicat fiind să apeleze numărul unic de urgenţă 112 în cazul în care fac asemenea descoperiri.

Sursa:www.cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.