Amical: FC Universitatea Craiova - ACS Municipal Craiova Joi de la ora 16.30, la Calafat

Formaţia FC Universitatea Craiova va susţine mâine, de la ora 16.30, la Calafat, o partidă de verificare în compania divizionarei C ACS Municipal Craiova, fostă CS Apa.
Pentru gruparea antrenată de Nicolo Napoli şi Dragoş Bon acesta este al şaptelea amical al verii. Alb-albaştrii au mai înregistrat următoarele rezultate: 3-1 şi 2-0 cu FC Balş, 2-1 şi 1-1 cu Minerul Motru, 3-0 cu Ştiinţa Turceni şi 5-1 cu CS Podari. De partea cealaltă, ACS Municipal Craiova, echipă antrenată de Nicu Năstăsie şi Florin Dumitru, a înregistrat următoarele rezultate în partidele de verificare: 1-2 cu Dunărea.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.