A pierit în incendiul provocat de țigarea pe care a uitat-o aprinsă

Un bărbat de 77 de ani, din comuna Cetate, și-a pierdut viața azi-noapte, în incendiul care i-a mistuit și locuința. Se pare că bărbatul a adormit cu țigara aprinsă.

Potrivit reprezentanților ISU Dolj, Detaşamentul de Pompieri Calafat a intervenit azi-noapte, în satul Moreni, comuna Cetate, cu un echipaj de prim ajutor şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Marin Ghilă. Ajunși la faţa locului, pompierii au constatat că incendiul fusese lichidat de cetăţeni, iar proprietarul locuinței, în vârstă de 77 ani, a fost găsit în stare de inconştienţă.

”Victimei i s-a acordat primul ajutor medical de urgenţă, i s-au făcut manevre de resuscitare, însă, din nefericire, nu a răspuns la acestea, fiind declarat decedat de către echipajul SAJ Pleniţa. Din cauza fumatului în locuri nepermise, au ars mobilierul, aparatura electronică şi electrocasnică”, au declarat reprezentanții ISU Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.