Calafat: Copil de 13 ani, înecat în Dunăre

Un copil de 13 ani s-a înecat, ieri după-amiază, în apele Dunării, pe raza localității Ciupercenii Vechi. Copilul se dusese la scăldat cu mai mulți prieteni, care au văzut, la un moment dat că nu mai iese din apă. Cadavrul său a fost recuperat de pompierii Detașamentului Calafat după circa două ore de căutări.
Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj au anunțat că, ieri după-amiază, Detaşamentul Pompieri Calafat a fost solicitat să intervină cu o barcă cu un echipaj de căutare–salvare, pe raza localității Ciupercenii Vechi, unde un minor care era la scăldat dispăruse în apele Dunării. După aproximativ două ore de căutări, cadavrul minorului, Florin R., de 13 ani, din Ciupercenii Vechi, a fost găsit și scos pe malul fluviului Dunărea, medicii de pe ambulanță neavând altceva de făcut decât să constate decesul acestuia. La operațiunea de căutare a participat și un echipaj al Poliției de Frontieră.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.