Cercetat penal după ce a fost prins cu un pistol și 47 de cartușe pe care și le cumpărase din Bulgaria

Polițiștii doljeni cercetează penal un tânăr de 23 de ani, din municipiul Calafat, la locuința căruia a fost găsit un pistol cu gaze de calibrul 9 mm și 47 de cartușe deținute ilegal. Tânărul a declarat că și-a cumpărat arma la începutul acestui an de la Vidin (Bulgaria).

Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Calafat şi Biroului Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase Dolj au organizat, ieri, o acţiune, în municipiul Calafat, pentru prevenirea deţinerii ilegale de arme. Ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate de oamenii legii a fost depistat Florin Croitoru, de 23 de ani, din municipiul Calafat, care deţinea un pistol cu gaze marca Blow, de calibrul 9 mm, precum şi un număr de 47 cartuşe de acelaşi calibru.

„Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că acesta a achiziţionat  arma şi muniţia aferentă din oraşul Vidin , Bulgaria şi a introdus-o ilegal pe teritoriul ţării, în luna iunie a.c. Pistolul şi muniţia au fost ridicate pentru cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.