News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Primarul Mircea Guţă a adus scafandrii la Calafat

Primarul Mircea Guţă a adus scafandrii la Calafat

De la ora 7 s-a reluat furnizarea apei potabile în municipiul Calafat. După două zile şi o noapte în care s-a lucrat în regim de urgenţă pentru repararea conducte, pompele au fost repornite, iar apa ajunge acum în casele oamenilor. 

Pentru a preîntâmpina ca pe viitor să mai apară probleme de acest gen, directorul Companiei de Apă Oltenia, Costel Mitriţă, prefectul de Dolj Marius Deca şi primarul din Calafat, Mircea, Guţă, vor avea o întâlnire pe parcursul zilei de miercuri.
“Trag un semnal de alarmă: nici Compania Oltenia nu va face investiții serioase, de care este urgent nevoie, dacă nu ne vom face datoria fiecare dintre noi să ne plătim facturile la zi, ca buni cetățeni! Știu că sunt multe probleme în acest sens, dar factorii de decizie ai Companiei vor sta la dispoziție în acest sens, noi însă să intenționăm să ni le rezolvăm fiecare. E ușor să acuzăm, e groaznic să suferim cu toții!”, a comentat primarul Mircea Guţă.

Sursa:www.micapi.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

1 Disqus:

  1. daca nu am avea facturile umflate le-am plati cu totii. sa discutati si aceasta problema cu sefii comp de apa.va multumim d-le primar ca v-ati ocupat de aceasta problema.

    RăspundețiȘtergere