News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Calafetean prins băut la volan cu o alcoolemie de 0,41 mg/l

Calafetean prins băut la volan cu o alcoolemie de 0,41 mg/l

Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Dolj, au depistat azi-noapte, un bărbat care conducea prin localitate sub influența băuturilor alcoolice.

Azi-noapte, la ora 01.00, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Dolj, desfăşurând activităţi de supraveghere şi control trafic, l-au depistat pe B. Gheorghe, de 63 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada 22 Decembrie, din Calafat, şi întrucât acesta emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia, oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o concentrație alcoolică în sânge peste limita legală.

Sursa:www.lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu