Latest

latest

Calafetean prins băut la volan cu o alcoolemie de 0,41 mg/l

luni, 26 august 2013

/ by Calafat News
Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Dolj, au depistat azi-noapte, un bărbat care conducea prin localitate sub influența băuturilor alcoolice.

Azi-noapte, la ora 01.00, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Dolj, desfăşurând activităţi de supraveghere şi control trafic, l-au depistat pe B. Gheorghe, de 63 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada 22 Decembrie, din Calafat, şi întrucât acesta emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia, oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o concentrație alcoolică în sânge peste limita legală.

Sursa:www.lupamea.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!