Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit în comuna Moţăţei pentru scoterea unei femei căzută într-o fântănă

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru scoaterea unei persoane dintr-o fântână, 1 intervenţie pentru asanarea muniţiei şi la 26 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru stingerea a 5 incendii.

În jurul orei 08.18, Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit în comuna Moţăţei, cu un echipaj pentru scoterea unei femei căzută într-o fântănă, (părăsită) la o adâncime de aproximativ 8 m.

Echipajul de pompieri a intervenit rapid, victima fiind scoasă în timp util, fără leziuni care să îi pună viaţa în pericol, ulterior fiind trasportată la Spital de către un echipaj al Serviciului de Ambulaţă Judeţean, pentru investigaţii.

În jurul orei 10:20, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pirotehnică pentru identificare, ridicare, transportare, depozitare muniţie (proiectil exploziv cal. 152 mm), găsit cu ocazia unor săpături efectuate pentru sistemul de canalizare în com. Coşoveni.

Proiectilul exploziv a fost identificat, ridicat, transportat şi depozitat în condiţii de siguranţă şi fără probleme.

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

Asistenţă medicală de urgenţă aeriană – 3 intervenţie.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 4 intervenţii.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 1intervenţie.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 4intervenţii.

Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 4intervenţii.

Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 1intervenţie.

Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 5intervenţii.

Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 4intervenţii.

Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.