News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Debitul Dunării foarte scăzut pentru luna august la Calafat

Debitul Dunării foarte scăzut pentru luna august la Calafat

Debitul fluviului Dunărea la intrarea în ţară a fost vineri, în scădere cu 10 mc/s faţă de ziua precedentă când înregistra 2.550 mc/s, actualmente fiind cu 1.760 mc/s sub media multianuală a lunii august, stabilită de specialiştii hidrologi la 4.300 mc/s.

Cota dunării la CALAFAT este de - 29

În perioada 11 - 15 august, conform prognozei elaborate de INHGA - CNPB, debitul Dunării la intrarea în ţară (secţiunea Baziaş) se va menţine staţionar la valoarea de 2.500 mc/s pe toată durata intervalului de prognoză, cu mult sub cei 4.300 mc/s, care este debitul mediu al lunii august, fapt ce ar putea afecta şi navigaţia pe Dunăre.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.