Distracţie pe malul Dunării. Turiştii cu buget redus aleg plaja Başcov, de lângă Calafat


Cine nu are bani suficienţi sau timp să îşi programeze un concediu pe litoral, se poate relaxa pe malul Dunării. În fiecare weekend, plaja Başcov din apropiere de Calafat este plină de turişti, care se distrează pe bani puţini.

Plaja Başcov îi face pe turişti să nu simtă lipsa brizei mării. Cu un buget redus, oamenii beneficiază de servicii aproape ca pe litoral. Au plajă amenajată pe malul Dunării, iar restaurantele din zonă îi aşteaptă cu preparate cu specific pescăresc.
De la inaugurarea podului Calafat-Vidin în zonă au început să vină şi foarte mulţi turişti bulgari. De cele mai multe ori aceştia se opresc la pensiunile din apropriere sau aleg să îşi petreacă nopţile la căsuţele din lemn de pe plajă.
Într-o astfel de pensiune o cameră triplă costă 120 de lei pe noapte, camera cu două paturi 80 de lei, iar camera single 60 de lei pe noapte. Fiecare cameră are baie proprie, televizor şi acces la internet.
Plaja de la Başcov se întinde pe aproape 5.000 de metri pătraţi şi este administrată de mai mulţi investitori privaţi.

PENTRU VIDEO INTRA AICI

Sursa:www.digi24.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.