News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Distracţie pe malul Dunării. Turiştii cu buget redus aleg plaja Başcov, de lângă Calafat

Distracţie pe malul Dunării. Turiştii cu buget redus aleg plaja Başcov, de lângă Calafat


Cine nu are bani suficienţi sau timp să îşi programeze un concediu pe litoral, se poate relaxa pe malul Dunării. În fiecare weekend, plaja Başcov din apropiere de Calafat este plină de turişti, care se distrează pe bani puţini.

Plaja Başcov îi face pe turişti să nu simtă lipsa brizei mării. Cu un buget redus, oamenii beneficiază de servicii aproape ca pe litoral. Au plajă amenajată pe malul Dunării, iar restaurantele din zonă îi aşteaptă cu preparate cu specific pescăresc.
De la inaugurarea podului Calafat-Vidin în zonă au început să vină şi foarte mulţi turişti bulgari. De cele mai multe ori aceştia se opresc la pensiunile din apropriere sau aleg să îşi petreacă nopţile la căsuţele din lemn de pe plajă.
Într-o astfel de pensiune o cameră triplă costă 120 de lei pe noapte, camera cu două paturi 80 de lei, iar camera single 60 de lei pe noapte. Fiecare cameră are baie proprie, televizor şi acces la internet.
Plaja de la Başcov se întinde pe aproape 5.000 de metri pătraţi şi este administrată de mai mulţi investitori privaţi.

PENTRU VIDEO INTRA AICI

Sursa:www.digi24.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu