Accident cu trei victime la Perişor

Doi tineri au ajuns ieri la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Craiova cu multiple contuzii, iar a treia persoană a suferit vătămări corporale uşoare după ce autoturismul în care se aflau a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţ. Incidentul s-a produs în jurul orei 11.30, pe DN 56 Craiova - Calafat, pe raza comunei Perişor, pe sensul de mers către Calafat. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, Gheorghe Marinaş, de 24 de ani, din Craiova, aflat la volanul unui Audi înmatriculat în Bulgaria, într-o curbă uşoară la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ieşit în decor, autoturismul fiind serios avariat.

 Conducătorul auto şi pasagera de pe scaunul din dreapta acestuia au fost preluaţi de o ambulanţă şi duşi la spital, cu mai multe contuzii.

Cei doi tineri ajunşi la Urgenţă au fost externaţi după câteva ore, în urma investigaţiilor medicale constatându-se că nici unul nu prezenta fracturi care să necesite internarea, primind însă recomandări de tratament la domiciliu.
Conform IPJ Dolj, pe numele lui Gheorghe Marinaş se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa:www.gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.