News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Accident cu trei victime la Perişor

Accident cu trei victime la Perişor

Doi tineri au ajuns ieri la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Craiova cu multiple contuzii, iar a treia persoană a suferit vătămări corporale uşoare după ce autoturismul în care se aflau a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţ. Incidentul s-a produs în jurul orei 11.30, pe DN 56 Craiova - Calafat, pe raza comunei Perişor, pe sensul de mers către Calafat. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, Gheorghe Marinaş, de 24 de ani, din Craiova, aflat la volanul unui Audi înmatriculat în Bulgaria, într-o curbă uşoară la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ieşit în decor, autoturismul fiind serios avariat.

 Conducătorul auto şi pasagera de pe scaunul din dreapta acestuia au fost preluaţi de o ambulanţă şi duşi la spital, cu mai multe contuzii.

Cei doi tineri ajunşi la Urgenţă au fost externaţi după câteva ore, în urma investigaţiilor medicale constatându-se că nici unul nu prezenta fracturi care să necesite internarea, primind însă recomandări de tratament la domiciliu.
Conform IPJ Dolj, pe numele lui Gheorghe Marinaş se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa:www.gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu