News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

ISU Dolj chemat pentru degajarea a 2 copaci căzuţi pe partea carosabilă

ISU Dolj chemat pentru degajarea a 2 copaci căzuţi pe partea carosabilă

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a 4 incendii şi la 26 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată şi 2 intervenţii pentru degajarea a 2 copaci căzuţi pe partea carosabilă.

Secţia Pompieri Băileşti a intervenit în comuna Bistreţ, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria cetăţenei Clara O..

Ajuns la faţa locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul era stins de către cetăţeni, iar din cauza jocului copiilor cu focul, au ars acoperişul unei anexe pe o suprafaţă de aproximativ 12 m² şi aproximativ 2000 kg plante furajere (lucernă).

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit în comuna Ţuglui, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată, pe un teren aparţinând lui Titu S., unde, din cauza focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 0,2 ha vegetaţie uscată.

Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit în municipiul Calafat, str. Smârdan, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Irinel M..

Ajuns la faţa locului, ehipajul de pompieri a constatat că incendiul era stins de către cetăţeni, iar din cauza unui aparat de gătit lăsat nesupravegheat, au ars o hotă electrică şi aproximativ 20% dintr-un corp de mobilă.

Garda Intervenţie Pompieri Bechet în cooperare cu S.V.S.U. Mârşani a intervenit în comuna Mârşani cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Doru D..

Din cauza unui aparat electrocasnic lăsat sub tensiune, au ars aproximativ 16 m² din tavanul bucătăriei, 4 corpuri mobilier de bucătărie, 6 scaune, 1 masă şi 1 frigider.

S.V.S.U. Radovan a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată, în comuna Radovan, unde au ars aproximativ 0,01 ha vegetaţie uscată.

S.V.S.U. Podari a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă a DJ561, în comuna Podari, sat Livezi.

S.V.S.U. Malu Mare a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă a DN55, în comuna Malu Mare.

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

Asistenţă medicală de urgenţă aeriană – 2 intervenţii.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 6 intervenţii.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 6 intervenţii.

Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 5 intervenţii.

Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 1 intervenţie.

Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 4 intervenţii.

Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 2 intervenţii.

Sursa:www.ponturidespre.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu