Latest

latest

Facilităţi pentru investitorii din Calafat

miercuri, 28 august 2013

/ by Calafat News
Începând de luna viitoare, municipalitatea din Calafat va oferi o serie de facilităţi investitorilor care vor dezvolta afaceri în oraşul de pe malul Dunării.
Orice companie care investeşte pe teritoriul Calafatului va primi înapoi, în mod indirect, banii viraţi pe taxe şi impozite locale, în investiţii pe domeniul public, care avantajează respectiva companie.

Spre exemplu, dacă un investitor plăteşte în cursul anului 2013 taxe şi impozite locale de 20.000 de euro, la finele anului, acesta depune o cerere prin care solicită diverse lucrări pe domeniul public care îi avantajează compania (un drum de acces sau reabilitarea acestuia către locaţia firmei, extinderea iluminatului până în acea zonă, lucrări de înfrumuseţare, extinderea utilităţilor etc.).
După depunerea cererilor, la începutul anului viitor, Consiliul Local Calafat votează în proiectul de buget toate solicitările investitorilor, în cuantumul sumelor pe care aceştia le plătesc către bugetul local. Municipiul Calafat devine primul oraş care funcţionează pe toată suprafaţa sa, ca un parc industrial.

Sursa:www.gds.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!