Ştiinţa se prezintă, din nou, în faţa suporterilor

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Partida amicală se va disputa sâmbătă, 3 august, pe stadionul «Municipal» din Severin şi va fi televizată.
După victoria de la Calafat, Universitatea Craiova merge la Severin, pentru un nou amical. Ştiinţa va întâlni pe “Municipalul” severinean echipa CS Minerul Motru, echipă aflată în Liga a II-a a campionatului naţional. Partida se va disputa de la ora 19.30 şi pe teren se anunţă spectacol.
În primul amical disputat, FC Universitatea a învins FC Balş cu scorul de 3-1, în faţa a sute de suporteri, la Calafat.
Marcatorii, Claudiu Bălan, care a înscris primul gol pentru Universitatea Craiova după mai bine de doi ani de la dezafiliere, Cornel Frăsineanu şi Eugen Rioşanu, au dedicat victoria în special celor care iubesc Universitatea Craiova.

E primul gol al Universităţii după doi ani şi este primul meu gol în tricoul echipei. Sper să continuăm cu victorii, cum a fost cea de astăzi, şi în campionat şi să reuşim să atingem obiectivul pe care ni-l dorim noi şi toţi cei care ne susţin: să revenim în prima ligă a fotbalului românesc. Sperăm să revenim la Craiova cât mai repede cu putinţă, pentru că acolo este casa noastră. Dar, dacă nu se poate, vom juca şi în altă parte, oriunde în ţară echipa este iubită.

Claudiu Bălan 

A fost un meci frumos, un antrenament reuşit, sper ca pe viitor copiii să înveţe să muncească şi mai mult, pentru că de-aia îmbracă tricoul Universităţii Craiova. Sperăm să fie cât mai mulţi suporteri alături de noi şi să ne susţină în continuare.
A spus Cornel Frăsineanu 

Mă bucur foarte mult că am reuşit să înscriu la debut pentru Universitatea Craiova. Mi-a plăcut că oamenii ne-au încurajat pe tot parcursul jocului şi pentru acest lucru le mulţumesc. Ne bucurăm foarte mult că îmbrăcăm acest tricou.
Eugen Rioşanu

Preşedintele executiv al clubului FC Universitatea Craiova a afirmat că s-a dat startul oficial al activităţii echipei-fanion a Olteniei.

Este important că am reînceput activitatea. Nicolo Napoli, deşi a făcut antrenament fizic intens cu băieţii de dimineaţă, a rulat tot lotul. Cred eu că nu rezultatul e important, deşi e bine că totuşi am avut o victorie, important este că încep să se lege relaţiile de joc, începem să ne formăm o idee despre ceea ce va însemna noua Universitatea Craiova. În privinţa amânărilor pe care FRF le dă la înscriere, cred eu că demonstrează încă o dată că nu sunt motive serioase pentru a ni se pune piedici în ceea ce înseamnă participarea în ediţia de campionat 2013 - 2014 şi sperăm ca luni să fim introduşi în urnele de tragere la sorţi a seriei Diviziei B.
Marcel Iancu, director executiv al FC Universitatea Craiova

Alb-albaştrii aşteaptă suporterii alături de ei, la Severin. Intrarea este liberă. Cei care nu vor putea ajunge pot urmări partida în direct pe GSP TV.

Sursa:www.editie.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.