News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tabără internațională de folk la Calafat

Tabără internațională de folk la Calafat

A început a 16-cea ediție a taberei internaționale de muzică folk de Calafat, fiind cel mai important eveniment folk din România și cu siguranță cel mai important eveniment muzical care are loc în acest moment în țară.

Deschiderea a fost făcută de către primarul municipiului Calafat în prezența unor oficialități din partea consulatului onorific al României la Vidin și a primarului localității sârbe Ostrelji . Primul recital a fost susținut de John BT (Ion Mielcioiu Bostina), artist plastic din Drăgășni care azi va avea și vernisajul expoziției sale 'Interioare", inspirată din muzica folk. Spectacolul a continuat cu Vasile Mardare care, de asemenea, va lansa azi la Calafat albumul "Eu și prietenul meu". Evenimentul a continuat până dimineața, având recitaluri Cristian Buica , Cosmin Vaman ,Cristian Corcioveanu , Grupul Descântec din Iași și Puiu Crețu band.

Festivalul se va desfășura până pe 8 august, în zilele următoare fiind așteptați artiști precum Mircea Baniciu, Nicu Alifantis, Mircea Vintilă sau Ducu Bertzi. Spectacolele se desfășoară pe malul Dunării , în portul Calafat, într-un cadru natural de excepție. Vor fi susținute spectacole la Vidin și Cetate.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu