Latest

latest

Tabără internațională de folk la Calafat

sâmbătă, 3 august 2013

/ by Calafat News
A început a 16-cea ediție a taberei internaționale de muzică folk de Calafat, fiind cel mai important eveniment folk din România și cu siguranță cel mai important eveniment muzical care are loc în acest moment în țară.

Deschiderea a fost făcută de către primarul municipiului Calafat în prezența unor oficialități din partea consulatului onorific al României la Vidin și a primarului localității sârbe Ostrelji . Primul recital a fost susținut de John BT (Ion Mielcioiu Bostina), artist plastic din Drăgășni care azi va avea și vernisajul expoziției sale 'Interioare", inspirată din muzica folk. Spectacolul a continuat cu Vasile Mardare care, de asemenea, va lansa azi la Calafat albumul "Eu și prietenul meu". Evenimentul a continuat până dimineața, având recitaluri Cristian Buica , Cosmin Vaman ,Cristian Corcioveanu , Grupul Descântec din Iași și Puiu Crețu band.

Festivalul se va desfășura până pe 8 august, în zilele următoare fiind așteptați artiști precum Mircea Baniciu, Nicu Alifantis, Mircea Vintilă sau Ducu Bertzi. Spectacolele se desfășoară pe malul Dunării , în portul Calafat, într-un cadru natural de excepție. Vor fi susținute spectacole la Vidin și Cetate.
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!